Extra diensten

Wij bieden u enkele extra diensten aan.

Veiligheidskit

Een veiligheidskit biedt u eerste hulp bij pech onderweg. In veel Europese landen is de uitrusting verplicht voor automobilisten.  Al onze auto’s zijn uitgerust met een veiligheidskit. Hierin bevinden zich onder andere een zaklamp, eerstehulp-box, gevarendriehoek en een reflectievest.

 

Navigatiesysteem

Een navigatiesysteem brengt een stuk comfort  tijdens lange ritten en onderweg naar lange bestemmingen. Autoverhuur Lazaar biedt u de mogelijkheid om een navigatiesysteem bij uw auto te huren. Bij interesse vraag naar de voorwaarden.

 

Onderhoud

Autoverhuur Lazaar zorgt ervoor dat alle auto’s na gebruik grondig worden gereinigd en uiteraard worden gecontroleerd op onregelmatigheden. Het is voor ons namelijk van belang dat u zich met een prettig gevoel in één van onze auto’s kunt verplaatsen.

Huisservice

Is het voor u niet mogelijk om uw huurauto op te halen? Bij Autoverhuur Lazaar bieden wij u een breng – en haalservice. Wij komen uw auto afleveren op de door u gewenste locatie en halen de auto tevens weer op waar u dat wilt. Bij interesse, vraag naar de voorwaarden.

Verzekering

Alle huurauto’s in het wagenpark van Autoverhuur Lazaar zijn WA-Casco verzekerd. De premie voor deze verzekering is standaard inbegrepen bij onze huurtarieven.

 

Kort huren of lang huren

Voor zowel het huren van een auto op korte termijn als op lange termijn, bent u bij ons aan het juiste adres. Profiteer van onze scherpe prijzen. Heeft u langer dan een maand een auto nodig? Geniet dan maximaal van de vrijheid en  flexibiliteit van Lang Huren tegen een scherp maandtarief en zonder vast contract!

 

Kilometervrij

Een auto kilometervrij huren biedt vrijheid en flexibiliteit. Dankzij het kilometervrij huren bespaart u op een aantal gereden kilometers. U wordt niet beperkt door een maximum aantal kilometers die u niet mag overschrijden. Geniet bij ons in alle vrijheid van het huren van een auto.

Kinderzitje

De veiligheid van een kind staat voorop. U wilt uw kinderen natuurlijk veilig vervoeren. Bij Autoverhuur Lazaar kunt u een babystoeltje, kinderzitje of zitverhoger huren.